Home Maid opleidingen

Ben je gemotiveerd om als huishoudhulp aan de slag te gaan? Bij Home Maid verzekeren we je een persoonlijke aanpak met opleidingen. Door de ondersteuning van onze Home Maid jobcoaches leer je de kneepjes van het vak.

Groepsopleidingen via Home Maid

Onze huishoudhulpen zijn echte experten in hun vak. En dat kan enkel met de juiste begeleiding. Huishoudhulp, dat is meer dan schoonmaken alleen. Via ons opleidingscentrum leer je dan ook meer dan poetstechnieken, denk aan ergonomisch werken, een goede werkplanning maken,... Een overzicht van al onze opleidingen:

Opleiding productkennis Home Maid

"Meer dan 90% van onze huishoudhulpen ontvangen op regelmatige basis opleiding via Home Maid. Onze huishoudhulpen geven de opleidingen een gemiddelde score van 4,2 op 5!"

Persoonlijke begeleiding

Naast opleiding in groep komen onze jobcoaches en Commercieel Verantwoordelijke tot bij jou. Heb je een gastgezin waar je niet goed weet hoe het werk te organiseren? Of heeft het gastgezin een vloer waarvan je niet goed weet hoe deze aan te pakken? Onze jobcoaches komen met veel plezier jou ondersteunen. 

Wist je dat - Je als Home Maid nooit tot op kantoor hoeft te komen? Ook voor alle administratieve zaken,... komen onze verantwoordelijken/consulenten tot bij jou. Zo verlies jij geen tijd! 

De Home Maid werkkledij

Niet alleen kennis, maar ook de juiste werkkledij is belangrijk. Als werkgever voorzien we al onze collega's van veilige kledij:

Ook aan de slag als Home Maid? Solliciteer snel online.

Persoonlijke begeleiding Home Maid