Het terras opruimen

Jammer genoeg zijn de terrasdagen vanaf oktober zo goed als geteld. Dan lijkt het verstandig om de terrasmeubels en decoratie proper te maken en op te bergen. Zo kan je in het voorjaar weer genieten frisse en propere terrasmeubels.

Kledingkast wisselen

Tijd om terug plaats te maken voor de dikke truien en winterjassen. De bikini’s en shortjes kunnen weer voor even verdwijnen. Door je kast te sorteren krijg je terug een beter overzicht in wat je hebt en wat je eventueel definitief weg wilt doen. Vergeet niet om tijdens de wissel al het stof uit de kast te vegen.

Kasten opruimen en schoonmaken

Tijd om alles eens grondig op te ruimen, stof te vegen, af te wassen en eventueel sommige dingen weg te gooien.

De keuken

De kamer in het huis waar je het meeste werk hebt is ongetwijfeld de keuken. Het is dan ook leuk dat alle kastjes zuiver en opgeruimd zijn. Ruim alle kasten goed op, gooi weg wat vervallen is of niet meer opgegeten wordt en veeg de kasten uit. Vervolgens schik je de producten terug mooi in de kasten. Vergeet de frigo ook zeker niet! Misschien vind je hier nog een restant van die BBQ van een aantal weken terug? Achteraf geniet van je frisse, propere keuken!

Nog schoonmaakproducten nodig om alles goed onder handen te kunnen nemen? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop.

Deel via social media