Samantha werkt bij zes klanten. “Sommige wonen bijna 10 kilometer ver. Toen ik hoorde van het aanbod om een fiets te leasen heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt. Ik ben hem gaan afhalen en dat verliep allemaal heel vlot. En hier staat hij nu.”

In het begin was het even wennen. “Ik moest eerst de batterij helemaal leegrijden voor ik ze de eerste keer mocht opladen. Ik had dat nog nooit gedaan, maar dat gaat allemaal heel gemakkelijk. Je kan de snelheid van de fiets instellen. Ik fiets niet harder dan 20 km/h. Dat is voor mij genoeg. Het fietst heel comfortabel, het verschil met mijn oude fiets is echt enorm.” De fiets van Samantha wordt geleased. “Ik betaal 3 jaar lang 64 euro per maand. Ik moet er elk jaar mee op controle. In de leasing zit een bedrag van €300 voor herstellingen. Ik heb geen rijbewijs en dus ook geen auto. Ik doe al mijn verplaatsingen per fiets. Ik kijk er naar uit om met mijn kinderen fietstochtjes te maken als het weer mooier is.”

Jouw eigen elektrische fiets of scooter bij Home Maid

Als onderdeel van de TRIXXO Groep kan je bij Home Maid ook je eigen elektrische fiets leasen. Mocht het verhaal van Samantha je inspireren om zelf ook te gaan werken met je fiets of scooter, dan heeft Home Maid voor jou een uniek aanbod.

Deel via social media