Op 20 juni worden in het hele land poetspersoneel in de bloemetjes gezet ter gelegenheid van de Dag van de Schoonmaak. Ook wij trakteren ons poetsteam daarom op een mooi geschenk. “De werknemers in de schoonmaaksector verdienen alle waardering”, aldus Operationeel Directeur Louise Arimont.

Er staan er in de week van 20 juni twee cadeautjes te wachten op onze huishoudhulpen: een koeltas om de lunch fris te houden deze zomer en een speciale keukenontvetter van het eigen gamma van TRIXXO, bedrukt met een ‘XXL dankjewel’.

“De Dag van de Schoonmaak konden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, vertelt Louise Arimont, Operationeel Directeur van Home Maid. “Daarom gingen we bij enkele van onze huishoudhulpen zelf langs om het geschenk af te geven. 

Positieve impuls voor beroepsimago

Daarnaast werden ook onze klanten ertoe aangezet hun huishoudhulp persoonlijk te bedanken. Alle Home Maid-klanten ontvingen een kaartje thuisgestuurd dat ze kunnen klaarleggen voor hun eigen poetsheld(in). “Hiermee proberen we de waardering voor dit belangrijke beroep te verhogen. Want iedereen komt graag thuis in een proper huis, en de Home Maid-toppers die daarvoor zorgen verdienen onze appreciatie!”

Deel via social media