Als huishoudhulp van Home Maid maak je deel uit van de TRIXXO-Groep. Op zaterdag 1 oktober nodigen we jou en je familie uit in één van de Plopsa-parken voor een gezellige familiedag. Als TRIXXO huishoudhulp heb je recht op 4 gratis tickets voor: Plopsaland De Panne, Plopsa Coo of Plopsa Indoor Hasselt. Nieuw dit jaar: Plopsa Station Antwerp.

4 tickets, 4 parken, helemaal gratis

Door onze familiedag in zowel De Panne, Coo, Hasselt en dit jaar zelfs Antwerpen te laten doorgaan kunnen onze collega's kiezen voor een park naar keuze. Als TRIXXO huishoudhulp heb je recht op 4 tickets voor zaterdag 1 oktober (park naar keuze) en dit helemaal gratis!

Hoe reserveer ik mijn gratis tickets?

Via mail ontving je jouw reservatiecode voor de familiedag. Via deze code kan je online je gratis tickets reserveren.

  • Vul je unieke persoonlijke code in.
  • Kies je park naar keuze.
  • Kies het gewenste aantal tickets.
  • Geef je contactgegevens in.
  • Bevestig je bestelling. Een week voor de familiedag worden de tickets verzonden naar het mailadres dat je hebt ingegeven bij de contactgegevens.

Reserveer je tickets hier

Hoe koop ik extra tickets?

Via mail ontving je jouw reservatiecode voor de familiedag. Via deze code kan je ook je extra tickets aankopen.

  • Vul je unieke persoonlijke code in.
  • Kies je park naar keuze.
  • Kies het gewenste aantal tickets.
  • Geef je contactgegevens in.
  • Bevestig & betaal je bestelling. Onmiddellijk na je bestelling worden de tickets verzonden naar het mailadres dat je hebt ingegeven bij de contactgegevens.

Koop je extra tickets hier

      Een dag vol plezier

      Er valt heel wat te beleven tijdens onze familiedag! Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Station Antwerp werden exclusief afgehuurd door TRIXXO. Dat betekent geen wachttijden en optimaal plezier in TRIXXO-stijl. Plopsa Coo is niet volledig afgehuurd, maar ook hier zal de TRIXXO-stijl voelbaar zijn. Uiteraard heeft elk park een maximumcapaciteit. Hierdoor zijn de plaatsen in elk park helaas beperkt, wees er dus snel bij!

      Verkleedwedstrijd

      Vergeet je zeker niet te verkleden als je favoriete Plopsa-figuur, je maakt immers kans op een Plopsa-abonnement voor 2 personen of dagtickets voor Plopsaland de Panne met je verkleedoutfit.

      Veel gestelde vragen en antwoorden

      • Wanneer ontvang ik mijn tickets?
        De gratis tickets worden twee weken voor het evenement verzonden via mail. De extra aangekochte tickets ontvang je na betaling meteen via mail.
      • Is het mogelijk om extra tickets aan te kopen?
        Elke genodigde heeft recht op 4 gratis tickets. Het is mogelijk om extra tickets aan te kopen aan kortingstarief. Dit via de volgende website: www.plopsa.be/trixxo. Inloggen kan via jouw persoonlijke code.
      • Voor wie is de familiedag?
        Enkel voor de genodigde en zijn/haar familie.
      • Tot wanneer kan ik mijn tickets reserveren?
        Reserveren kan zolang de voorraad strekt en tot en met maximaal 30/09/2022.
      • Heb ik ook een ticket nodig voor kinderen kleiner dan 85 cm?
        Voor kinderen kleiner dan 85 cm moet je geen tickets reserveren. Deze mogen sowieso gratis mee.
      • Is er gratis parking voorzien?
        Voor zowel Plopsa Coo, Plopsa De Panne als Plopsa Hasselt is de parking op kosten van TRIXXO en dus helemaal gratis. Je hoeft deze parkingtickets niet op voorhand te bestellen. In Plopsa Station Antwerp is de parking helaas niet gratis. Meer info via de website. Mits dit park in het centraal station van Antwerpen gelegen is, raden we aan om het openbaar vervoer te gebruiken om dit park te bezoeken. Meer info hieronder bij het topic 'openbaar vervoer'.
      • Wat als ik uiteindelijk niet kan komen?
        Ook wij betalen voor de gereserveerde tickets. Als je tickets reserveert, maar niet komt opdagen, wordt er 10 euro aangerekend als "no-show fee". Indien je niet aanwezig zal zijn, mail dan voor 01/10/2022 - 07:00 naar plopsa@trixxo.be - dit met de reden van je afmelding. Betaalde tickets kunnen enkel terugbetaald worden in samenspraak met de organisatie (plopsa@trixxo.be) en dit maximaal tot en met maandag 26/09/2022.
      • Zijn de parken ook bereikbaar via het openbaar vervoer? Zeker en vast!
        • Plopsa Indoor Hasselt: Met de trein spoor je tot in het station van Hasselt. Daar kan je de bus nemen die je tot aan Plopsa Indoor Hasselt brengt (lijn H3). Voor de dienstregeling neem je best een kijkje op www.delijn.be.
        • Plopsa Coo: Het station van Coo bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via aan speciaal wandelpad).
        • Plopsaland De Panne: Het station van De Panne bevindt zich op wandelafstand van de ingang van het park (bereikbaar via een speciaal wandelpad).
        • Plopsa Station Antwerpen: Dit park bevindt zich midden in het Centraal Station van Antwerpen.

      Wist je dat je met je pretparkticket 50% korting krijgt op je treinticket? Hoe gaat dit in zijn werk?

      1. Reserveer je gratis Plopsa tickets of koop je extra Plopsa tickets voor de TRIXXO Familiedag.
      2. Ga naar de website van de NMBS (Discovery Ticket).
      3. Elk toegangsticket van Plopsa heeft een eigen unieke NMBS-code die je kan ingeven om je Discovery ticket te kopen. Per Discovery ticket heb je een unieke NMBS-code nodig.

        Belangrijk: Enkel mogelijk wanneer je vanuit België reist. Gezien je de NMBS-codes op jouw toegangstickets van Plopsa vindt, is het bestellen van je treintickets mogelijk maximum 2 weken op voorhand van de familiedag.
      • Bezoek personen met een handicap?
        De parken zijn vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn voor hen speciale voorzieningen. Rolstoelen worden, mits tijdige reservering en minstens 48 uur op voorhand, gratis ter beschikking gesteld aan de infobalie. Het is aangeraden je rolstoel op voorhand te reserveren via info@plopsa.be, het aantal is immers beperkt. Als waarborg wordt een identiteitsbewijs gevraagd.
      • Mag ik mensen meenemen die reeds een Plopsa-abonnement hebben?
        Ja, dit is toegestaan. Je hoeft hier geen ticket voor te reserveren of aan te kopen.
      • Zijn huisdieren toegestaan in de parken?
        In Plopsa Coo zijn huisdieren toegelaten, maar niet op de attracties. In de andere parken zijn huisdieren niet toegelaten, met uitzondering van blindengeleidehonden.
      • Wat als door overheidsmaatregelen de familiedag wordt afgelast?
        In dat geval zal deze familiedag verplaatst worden naar een later tijdstip. Eventueel extra aangekochte tickets worden terugbetaald en de no-show-fee kosten hoeven niet betaald te worden.

      Heb je nog een andere vraag over je inschrijving? Stuur ons gerust een mailtje op plopsa@trixxo.be.

      Deel via social media