1. Keuken

Eén van de meest voorkomende toepassingen van ontvetters is de schoonmaak van je keuken. Van vettige fornuizen tot vlekken op het aanrecht, een ontvetter helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil en vetresten, waardoor je keuken weer glanst.

Voor deze toepassing kan je gebruikmaken van de keukenontvetter uit het gamma van TRIXXO poetsproducten.

2. Badkamer

Voor het verwijderen van zeepresten en kalkaanslag is een ontvetter het perfecte hulpmiddel. Laat je badkamer weer fris ruiken en er stralend uitzien met een goede ontvetter.

3. Ramen en jaloezieën

Ook voor ramen en jaloezieën is een ontvetter handig. Verwijder vuil en stof met gemak, en veeg daarna alles af met een schone doek.

4. Grill en barbecue

Barbecueën is heel leuk (en heerlijk!), maar het schoonmaken van de grill kan een vervelende klus zijn. Gelukkig maakt een ontvetter het verwijderen van vastgekoekte resten en vet een stuk eenvoudiger. Zo is je grill snel weer klaar voor een volgende kooksessie.

5. Oven

Vastgekoekte vet- en voedselresten in de oven? Geen probleem! Breng een ontvetter aan, laat het even intrekken en zie hoe het vuil gemakkelijker loslaat.

6. Verwijderen van verf en stickers

Ontvetters zijn ook handig voor het verwijderen van verf- en lijmresten op oppervlakken zoals ramen, deuren en muren. Perfect voor diverse doe-het-zelfprojecten en renovatiewerken.

7. Kleding

Last van olie- en vetvlekken op kleding? Een ontvetter biedt uitkomst. Breng voor het wassen de ontvetter aan op de vlek, laat dit enkele minuten tot een halfuur intrekken. Was het kledingstuk vervolgens in de wasmachine op 40° om alle vlekken weg te halen.

Deel via social media