Wat maakt Home Maid nu zo speciaal in vergelijking met andere dienstenchequekantoren? Wij leggen het even voor je uit.

Home Maid, het enige exclusieve dienstenchequebedrijf op de markt

Home Maid is het enige exclusieve dienstenchequebedrijf op de markt. Onze Home Maid huishoudhulpen strijken, koken, doen de boodschappen en staan in voor een huiselijke sfeer. In je eigen huis op hotel zijn, dat is voor Home Maid het ultieme doel. Onze klanten kunnen rekenen op een complete service zoals bijvoorbeeld de tafel afruimen of de planten water geven. De taken zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal uren hulp dat de klant afneemt.

Wat maakt onze werking nog anders dan die van andere kantoren?

Een korte opsomming:

  • Een Home Maid werkt minimaal 8 uren per week bij één gezin, meer is natuurlijk altijd mogelijk. Zo zijn enkele Home Maids zelfs fulltime aan de slag bij éénzelfde gastgezin.
  • Persoonlijke aanpak: Onze consulenten komen tot bij de klant en huishoudhulp. Zo verliezen zij geen tijd.
  • Een service op maat. Wij gaan op zoek naar de perfecte match tussen de hulp en het gastgezin. Alvorens de opstart worden zij uitgebreid aan elkaar voorgesteld, alsook voorzien we extra ondersteuning, coaching en evaluatiemomenten. 

Wij gaan voor kwaliteit en werken op maat. Home Maid is operationeel in heel Vlaanderen, maar beschikt slechts over enkele kantoren. Dit is een strategische keuze omdat onze consulenten vooral op de baan zijn. Onze klanten zijn vaak erg druk bezet en hebben geen tijd om tot het kantoor te komen. Daarom komen onze consulenten tot bij hen. Op kantoor, naar hun thuis,... Geheel zoals zij zelf wensen. In deze coronatijden gebeurt dit soms zelfs via een video call. Zo verliezen onze klanten geen tijd en kunnen wij uitgebreid kennis maken met de klant en zijn wensen.

Onze strategie: kwaliteit op maat. Home Maid gaat op zoek naar de perfecte match tussen gastgezin en huishoudhulp. Daarom ontmoeten ze elkaar steeds op voorhand. Het is bij ons des te belangrijker dat het klikt tussen de twee partijen. Onze Home Maids maken immers zo goed als deel uit van het gezinsleven van de klant. Vertrouwen is hier uiteraard ook een zeer belangrijke schakel om tot een goeie relatie tussen klant en huishoudhulp te komen.

Service via dienstencheques

Home Maid mag dan op vele vlakken anders zijn dan andere kantoren. Op één vlak werken zij hetzelfde: er kan gebruik gemaakt worden van onze diensten via dienstencheques. Er kunnen 2x 500 cheques per meerderjarig persoon in elk huishouden besteld worden, een combinatie met partner of kinderen is mogelijk. Op deze manier kan er een groter aantal cheques gebruikt worden, en dus meer huishoudelijke hulp.

We kozen bewust voor een werking via dienstencheques. Het is een gekend systeem, dat zowel voordelen biedt voor onze klanten als voor onze werknemers. Op deze manier blijft de service en de kwaliteit die wij aanbieden erg voordelig en betaalbaar. Voor onze exclusieve dienst rekenen we een extra kost van 2 euro per dienstencheque aan. Deze abonnementskost wordt per kwartaal verrekend.

Eén van onze klanten omschreef het ooit als volgt: “Een huishoudhulp die met je meedenkt, dat is pas luxe”. Een mooier compliment kan je niet krijgen.

Deel via social media