Wees begripvol

Wees begripvol als de huishoudhulp een beetje laat is. In het geval van uitzonderlijke omstandigheden (plotse sneeuwval) kan het zijn dat uw huishoudhulp niet tot bij u raakt. In elk geval zal u uiteraard op de hoogte worden gebracht.

Zorg voor een aangename temperatuur om in te werken

We vragen je om te zorgen voor een aangename temperatuur om in te werken, minimaal 16°. Wist je trouwens dat deze temperatuur ook beter is voor de conditie van je huis? Zo vermijd je immers condensatie en schimmelvorming.

Warm water

Zorg ervoor dat de huishoudhulp toegang heeft tot lauw of warm water om zijn of haar werk te verrichten. Poetsen met lauw of warm water zorgt trouwens voor betere resultaten.

Schoonmaken aan de buitenzijde van uw woning, even uitstellen

Het schoonmaken van de buitenzijde van je huis is niet toegestaan. Het ruimen van sneeuw en/of het zouten van toegangen is geen toegestane taak voor een huishoudhulp. Het schoonmaken van de ramen buiten het huis bij winterweer is eveneens niet toegelaten.

Pas op voor gladheid

Denk eraan om het voetpad vrij te maken. Verwijder zoveel mogelijk dode bladeren, sneeuw of ijzel. Zo lopen je huishoudhulp en voetgangers niet het risico om uit te glijden.

Bedankt om mee te zorgen voor het welzijn van onze collega's!

Deel via social media